Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensii Speciale Alesi Locali

Pensii Speciale Alesi Locali

Potrivit executivului, sesizarea vizează încălcarea mai multor articole din legea fundamentală prin instituirea unor privilegii pentru anumiţi aleşi locali şi ridică problema impactului financiar al aplicării actului. Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali a fost declarat neconstituţional de curtea constituţională, care a admis astfel ccr atrage atenţia că parlamentul nu a respectat nici decizia anterioară privind nediscriminarea între categorii de aleşi locali, unii dintre ei.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Alesi locali, mircea man, pensii speciale. Responsabilitatea juridică în cazul editorialelor/opiniilor/articolelor redactate de invitații permanenți sau invitații speciali aparține în exclusivitate autorilor. Nu le sustinem, nu sustinem aceste pensii viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene, de indemnizatia de varsta urmand sa beneficieze atat actualii, cat si fostii alesi locali.

Orban Pensiile Speciale Pentru Primari Si Alţi Alesi Locali Vor Fi Din Nou Amanate Newsweek Romania
vizitati articolul complet aici : https://newsweek.ro/politica/orban-pensiile-speciale-pentru-primari-si-alti-alesi-locali-vor-fi-din-nou-amanate
Aleșii locali au cerut pensii speciale, iar parlamentarii îi ajută! Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali a fost declarat neconstituţional de curtea constituţională, care a admis astfel ccr atrage atenţia că parlamentul nu a respectat nici decizia anterioară privind nediscriminarea între categorii de aleşi locali, unii dintre ei. Curtea constituțională a româniei (ccr) a decis miercuri că sunt neconstituționale dispozițiile privind pensiile speciale pentru decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

În 27 iunie, premierul dacian cioloş a anunţat că executivul a contestat din nou la ccr legea privind pensiile speciale.

Un deputat liberal a depus un proiect de lege care prevede ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții consiliilor județene să primească bani în plus, la bătrânețe. Parlamentari psd, udmr, pnl şi pmp vor ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de cj să primească pensii speciale, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă urmând să fie suportat din bugetele locale ale uat şi… Votul final pentru proiectul pnl de eliminare a pensiilor speciale a fost amânat.

Senatorii au adoptat legea privind pensiile aleşilor locali, deși proiectul fusese declarat neconstituţional de curtea constituțională a româniei. Modul de calcul al pensiei speciale pentru aleșii locali este similar celui pentru pensiile speciale ale parlamentarilor: Pensii speciale alesi locali neconstitutionale.

Revin Pensiile Speciale și Pentru Alte Categorii De Aleși Q Magazine
vizitati articolul complet aici : https://www.qmagazine.ro/revin-pensiile-speciale-si-pentru-alte-categorii-de-alesi/
Cu pensiile alesilor locali am admis sesizarea guvernului, obiectia de neconstitutionalitate plecand de la premisa ca potrivit acestuia, parlamentul ar trebui, in cazul in care revine asupra acestei initiative, sa nu mai faca discriminare intre diverse categorii de alesi locali. Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali a fost declarat neconstituţional de curtea constituţională, care a admis astfel ccr atrage atenţia că parlamentul nu a respectat nici decizia anterioară privind nediscriminarea între categorii de aleşi locali, unii dintre ei. Nu le sustinem, nu sustinem aceste pensii viceprimarilor, presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene, de indemnizatia de varsta urmand sa beneficieze atat actualii, cat si fostii alesi locali.

Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ.

Alesi locali, mircea man, pensii speciale. 38% din indemnizaţia de primar. Curtea constituţională a româniei a decis că legea privind codul administrativ, care prevede pensii speciale pentru aleşii locali, este neconstituţională în ansamblul său.

Astfel, un primar care a avut un singur mandat ar urma să primească o pensie specială de 19% din indemnizaţia lunară brută avută în calitate de primar. Curtea constituțională a româniei (ccr) a decis miercuri că sunt neconstituționale dispozițiile privind pensiile speciale pentru decizia a fost luată cu unanimitate de voturi. Votul final pentru proiectul pnl de eliminare a pensiilor speciale a fost amânat.

Ludovic Orban Pensiile Speciale Pentru Primari Si Alţi Alesi Locali Vor Fi Din Nou Amanate B1 Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.b1.ro/stiri/politica/ludovic-orban-pensiile-speciale-pentru-primari-si-alti-alesi-locali-vor-fi-din-nou-amanate-352498.html
În 27 iunie, premierul dacian cioloş a anunţat că executivul a contestat din nou la ccr legea privind pensiile speciale. După modelul pensiilor speciale pentru parlamentari, psd susține adoptarea unui proiect asemănător pentru aleșii locali. Parlamentari psd, udmr, pnl şi pmp vor ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii de cj să primească pensii speciale, cuantumul indemnizaţiei pentru limită de vârstă urmând să fie suportat din bugetele locale ale uat şi…

Alesii locali vor primi indemnizatii speciale la incetarea mandatului, din bugetul de stat, potrivit unui articol adoptat, miercuri, in comisia speciala pentru elaborarea codului administrativ.

Pensii speciale pentru aleșii locali. Alesi locali, mircea man, pensii speciale. Proiectul de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali a fost declarat neconstituţional de curtea constituţională, care a admis astfel ccr atrage atenţia că parlamentul nu a respectat nici decizia anterioară privind nediscriminarea între categorii de aleşi locali, unii dintre ei.

Posting Komentar untuk "Pensii Speciale Alesi Locali"