Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Salarii Curtea De Conturi

Salarii Curtea De Conturi

Nereguli majore descoperite de curtea de conturi la instituțiile statului: La data de 31 mai 2021, ora 10:00, curtea de conturi va examina în cadrul ședinței raportul auditului asupra rapoartelor financiare consolidate ale ministerului afacerilor externe și integrării europene încheiate la 31 decembrie 2020.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Potrivit primarul general ion ceban, în raportul publicat de ccrm cu privire la. Documentele justificative ale cheltuielor facute de patriarhie pentru manifestarile din. An de an, pe baza rapoartelor întocmite de curtea de conturi, presa scrie despre alocările ilegale de fonduri făcute de administrațiile publice locale și despre prejudicii.

Curtea De Conturi Salarii Prea Mari Pentru șefii Tvr și Ai Radioului Public și Milioane De Lei Incasate Ilegal De La Stat Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/curtea-de-conturi-salarii-prea-mari-pentru-sefii-tvr-si-ai-radioului-public-si-milioane-de-lei-incasate-ilegal-de-la-stat-2868863
Stie cineva cam ce salariu aprox are un salvamontist? Curtea de conturi a descoperit nereguli masive la biserica ortodoxa romana. Curtea de conturi a republicii moldova (ccrm) este instituția supremă de audit public extern din republica moldova și unica autoritate publică a republicii moldova cu rolul de auditare a finanțelor publice și de exercitare a controlului asupra formării.

Angajaţi plătiţi să stea degeaba.

Curtea de conturi a descoperit venituri necuvenite încasate de administratorul sc domeniul public şi privat oneşti. Potrivit primarul general ion ceban, în raportul publicat de ccrm cu privire la. Curtea de conturi a republicii moldova) is the supreme public external audit institution, according to the provisions of the law of the court of accounts no.

Eu nu trebuia să am salariul ciuntit, pentru că eu nu lucram în administraţia publică. 700 de angajati ai primariei sibiu au primit anul trecut pe langa salariu cate 500 de lei in fiecare luna, curtea de conturi spune ca banii trebuie dati. Documentele justificative ale cheltuielor facute de patriarhie pentru manifestarile din.

Curtea De Conturi A Descoperit Salarii Neconforme La Poliția Locală Timișoara Prejudiciul 18 Milioane De Lei Evenimentul Zilei
vizitati articolul complet aici : https://evz.ro/curtea-de-conturi-a-descoperit-salarii-neconforme-la-politia-locala-timisoara.html
Peste 23.000 de lei pe lună. Obligată să trăiască din 320 de lei pe lună, kiss judit a intrat în greva foamei, luni, la orele 15.30, pentru a atrage atenţia asupra situaţiei critice în care se află funcţionarii de la consiliul judeţean bihor. „astăzi, curtea de conturi suferă de o boală cronică, un cancer în ultimul stadiu.

Curtea de conturi a descoperit că fiscul se face că plouă la faptul că anumiţi contribuabili nu declară toate taxele, nu face verificări din aceşti bani, 1,8 milioane reprezintă numai dobânzi penalizatoare.

„astăzi, curtea de conturi suferă de o boală cronică, un cancer în ultimul stadiu. Verifică dacă fondurile ue sunt colectate și utilizate corect și ajută la îmbunătățirea gestiunii financiare a ce face curtea de conturi? Documentele justificative ale cheltuielor facute de patriarhie pentru manifestarile din.

Curtea de conturi are acces neingradit la acte, documente si informatii necesare executarii functiilor sale de control si jurisdictionale oricare ar fi p.f. Curtea de conturi a mai descoperit că secretariatul. Nereguli majore descoperite de curtea de conturi la instituțiile statului:

Raport Curtea De Conturi Page 2 Ziar De Cluj
vizitati articolul complet aici : https://www.ziardecluj.ro/taguri/raport-curtea-de-conturi?page=1
Salarii majorate nejustificat, decontări de parfumuri și alcool sau angajați plătiți să stea degeaba. Curtea de conturi a romaniei camera de conturi ia$l. Raport al curții de conturi:

Raport privind starea de urgență:

Biserica ortodoxa romana nu poate justifica o suma importanta de bani, a anuntat curtea de conturi. Primarii, secretarul și polițistul local. 700 de angajati ai primariei sibiu au primit anul trecut pe langa salariu cate 500 de lei in fiecare luna, curtea de conturi spune ca banii trebuie dati.

1 komentar untuk "Salarii Curtea De Conturi"