Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pfa Pensionar Contributii 2018

Pfa Pensionar Contributii 2018

De la 1 ianuarie 2018 angajatorii platesc contributia asiguratorie pentru munca, datorata bugetului general consolidat de angajator in cota de 2,25%. Taxe si contributii sociale platite de persoanele fizice care desfasoara activitati economice independente in anul 2018.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

In situatia in care persoana respectiva este si pensionar (pentru limita de varsta, pe caz de boala sau pensie speciala), beneficiaza de vreo scutire in acest sens? Venitul net anual impozabil este stabilit de organul fiscal competent prin deducerea din venitul net anual a pierderilor fiscale reportate (posibilitate de reportare a pierderilor pe 7 ani). .termen mfp 2018 pentru depunerea noii declaratii unice pentru impozit si contributii.

Raspunsuri Anaf
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/document/369818244/Raspunsuri-ANAF
Care sunt categoriile de pensionari ce pot avea si calitatea de pfa? Desi procentele de contributii ajung. Contributii 2018 pfa pensionar buna ziua, intrebarea mea este:

Impozitare in 2018 (contributii sociale si impozit venit) pentru activitati independente pfa/ii/drepturi autor.

In cazul unui salariat ,pensionar ,din 2018 ,angajatorul va mai beneficia de reducerea cu 1% a fondului de somaj pt acesta ?  de rodica mantescu  valabil la 23 ian 2018. Pfa (persoanele fizice autorizate) datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale si in 2019.

In situatia in care persoana respectiva este si pensionar (pentru limita de varsta, pe caz de boala sau pensie speciala), beneficiaza de vreo scutire in acest sens? Din 2018 declaratiile 200 si 220 se depun online cu semnatura electronica sau si pe suport hartie? Pentru veniturile inregistrate in 2018, care vor depasi suma de 22.800 lei, vom vedea care sunt obligatiile fiscale, avand in in vedere ultimele modificari legislative.

Anaf Raspunde Impozitare In 2018 Contributii Sociale Si Impozit Venit Pentru Activitati Independente Pfa Ii Drepturi Autor Luiza Daneliuc Contabilitate Online
vizitati articolul complet aici : https://www.luizadaneliuc.ro/anaf-raspunde-impozitare-2018-contributii-sociale-impozit-venit-activitati-independente/
Pensionarii care obtin venituri ca pfa sunt scutiti de plata cas. Un calcul simplu arata toate motivele pentru care nu mai merita sa fii salariat in 2018. Conform oug 79/2017, persoanele fizice autorizate (pfa) achita din ianuarie 2018, contributii la pensii (cas) si sanatate (cass) la nivelul de 1.900 de lei (salariul minim pe economie).

In analiza de mai jos, un pfa infiintat in 2018 presteaza activitate de studii clinice medicale.

Azi, 20.12.2017 se deruleaza o sesiune de intrebari si raspunsuri pe facebook organizata de anaf, cu tema : Venitul net anual impozabil este stabilit de organul fiscal competent prin deducerea din venitul net anual a pierderilor fiscale reportate (posibilitate de reportare a pierderilor pe 7 ani). Romania migreaza artificial spre pfa:

(contributia la pensie) daca au obtinut anul anterior (2017) un venit net mai mare de 12 salarii brute pe economie (venit net de 22.800 lei in 2017). Contributii 2018 pfa pensionar buna ziua, intrebarea mea este: Declarare venituri pfa contributii sociale pfa 2018 pfa 2018 persoanele fizice autorizate (pfa) datorează contribuții sociale pentru veniturile obținute în 2018 în funcție anaf raspunde:

Anaf Raspunde Impozitare In 2018 Contributii Sociale Si Impozit Venit Pentru Activitati Independente Pfa Ii Drepturi Autor Luiza Daneliuc Contabilitate Online
vizitati articolul complet aici : https://www.luizadaneliuc.ro/anaf-raspunde-impozitare-2018-contributii-sociale-impozit-venit-activitati-independente/
Contribuții sociale și impozit datorat pentru veniturile din activități independente începând cu 1 ianuarie 2018. Un calcul simplu arata toate motivele pentru care nu mai merita sa fii salariat in 2018. Impozitare in 2018 (contributii sociale si impozit venit) pentru activitati independente pfa/ii/drepturi autor.

Vor plăti contribuții, dacă au obținut în anul anterior venituri.

De la 1 ianuarie 2018 angajatorii platesc contributia asiguratorie pentru munca, datorata bugetului general consolidat de angajator in cota de 2,25%. Intrebari si raspunsuri » impozit pe venit, salarii contributii » pfa pensionar. Din 2018 nu se mai platesc contribuitii la somaj!

1 komentar untuk "Pfa Pensionar Contributii 2018"