Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Castelul Sturdza De La Miclau?Eni

Castelul Sturdza De La Miclau?Eni

Sturdza castle dates from around 1752 and is a historical and secular architecture, being a copy of western feudal castles. Între anii 1880 şi 1904.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Astfel, din vasta bibliotecă și cele câteva colecții pe care le deținea, au rămas foarte puține volume prețioase, care, la momentul actual. Actuala constructie trebuie atribuita lui george sturdza, cel care a dorit ca pe mosia sa sa se construiasca acest castel. Turul este facut de una dintre maicutele de la manastirea de langa, care si incuie usa principala intre vizite.

Miclăușeni Povestea Tristă A Unui Superb Castel Neștiut Al Romaniei Fine Society
vizitati articolul complet aici : https://finesociety.ro/miclauseni-povestea-trista-a-unui-superb-castel-nestiut-al-romaniei/
Intre anii 1880 si 1904, george sturdza a construit pe amplasamentul vechiului conac un frumos palat in stil neogotic tarziu, fiind o copie a castelelor feudale apusene si amintind de palatul culturii din iasi, dar si de palatul domnesc din. Castelul sturdza de la miclueni, cunoscut i sub denumirea de palatul sturdza, este un castel n stil neogotic construit ntre anii. Sturdza castle dates from around 1752 and is a historical and secular architecture, being a copy of western feudal castles.

Ultima moștenitoare a castelului a fost ecaterina cantacuzino (născută sturdza).

22,793 likes · 591 talking about this · 9,146 were here. Povestea castelului sturdza de la miclăuşeni, partea i. Dornic să refacă clădirea conacului, george sturdza a vândut câteva păduri şi a luat un împrumut de 100.000 de lei de la societatea de credit funciar român, punând ca gaj moşia miclăuşeni.

Printre marile întinderi albe ce se văd de pretutindeni se înalță semeț castelul sturdza de la miclăușeni, fiind cunoscut de oamenii locului și sub denumirea de „palatul sturdza. Castelul sturdza de la miclăușeni) is a historic monument in the village of miclăușeni, at a distance of 20 km from roman and 65 km from the city of iasi. Castelul sturdza de la miclueni, cunoscut i sub denumirea de palatul sturdza, este un castel n stil neogotic construit ntre anii.

Castelul Miclauseni Castelul Sturdza
vizitati articolul complet aici : https://www.miclauseni.ro/
Castelul sturdza de la miclauseni. Sturzdza, the mansion extended, having 25 rooms and then, after the. Între anii 1880 şi 1904.

Castelul este remarcabil prin picturile interioare în stil art nouveau și prin ornamentele exterioare de inspirație heraldică.

Castelul, construit în stil neogotic, cu elemente de baroc, a trecut prin mai multe schimbări pe parcursul vremii, fiind afectat de razboaiele desfășurate în apropierea sa. Castelul emană istorie, rafinament și eleganța epocii deși a fost deteriorat în cel. Dornic să refacă clădirea conacului, george sturdza a vândut câteva păduri şi a luat un împrumut de 100.000 de lei de la societatea de credit funciar român, punând ca gaj moşia miclăuşeni.

Sturzdza, the mansion extended, having 25 rooms and then, after the. Locul magnific unde veți putea găsi acest castel se află la o distanță de aproximativ 20 km de roman și circa 65 km. Printre marile întinderi albe ce se văd de pretutindeni se înalță semeț castelul sturdza de la miclăușeni, fiind cunoscut de oamenii locului și sub denumirea de „palatul sturdza.

Castelul Sturdza De La Miclăuseni Acasa La Romani
vizitati articolul complet aici : http://acasalaromani.ro/castelul-sturdza-de-la-miclauseni/
Povestea castelului sturdza de la miclăuşeni, partea i. Actuala constructie trebuie atribuita lui george sturdza, cel care a dorit ca pe mosia sa sa se construiasca acest castel. Între anii 1880 şi 1904.

Castelul, construit în stil neogotic, cu elemente de baroc, a trecut prin mai multe schimbări pe parcursul vremii, fiind afectat de razboaiele desfășurate în apropierea sa.

Dornic să refacă clădirea conacului, george sturdza a vândut câteva păduri şi a luat un împrumut de 100.000 de lei de la societatea de credit funciar român, punând ca gaj moşia miclăuşeni. 22,793 likes · 591 talking about this · 9,146 were here. Impreuna cu sotia sa maria, au resuisit ca din banii lor si cei imprumutati sa termine castelul sturdza de la miclauseni in anul 1904.

2 komentar untuk "Castelul Sturdza De La Miclau?Eni"